telefon telefon whatsapp

Inscrieti-va la newsleterul nostru pentru a primi gratuit
lista de preturi actualizata in fiecare saptamana


Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Textil

Print ecosolvent pe material textil

            Materialul textil este o panza tratata special pentru printuri cu cerneala ecosolvent, pe care imprimarea se face la o calitate exceptionala, astfel incat imaginile sa poata fi redate in cele mai mici detalii.

            Printul pe material textil cu ecosolvent se bazeaza pe contactul vizual de aproape, de aceea folosim echipamente de cea mai buna calitate pentru a va oferi culori exceptionale si o rezolutie de 1440 dpi.

            Printurile pe material textil se folosesc atat indoor cat si outdoor si se printeaza pe masini de outdoor cu cerneala ecosolvent, se folosesc pentru display-ere, postere de interior, bannere de interior, x-bannere, targuri, expozitii, decorare standuri, etc; pe material textil se pot face si imitatii de tablouri, totusi, recomandam ca imitatiile de picturi sau tablouri sa se printeze pe material canvas. Printul pe textil cu ecosolvent se preteaza foarte bine pentru sistemul de afisare x-banner.

            Putem printa material textil la latimi de 900 mm, 1270mm.

 

Pretul este valabil pt minim 10mp de print. Pt cantitati mai mici de 10mp se va calcula lungimea printului x latimea rolei (adica se vor plati si pierderile de material), cel mai indicat este ca pt cantitati de sub 10mp sa cereti o oferta de pret.

 

9
/mp
> <
galerie foto

Calculeaza pret si trimite comanda

Inaltime (cm):

Latime (cm):

Dimensiune (mp):

Pret:

Rezolutie:

TIV:

Buzunare:

Capse:

Laminare:

Decupare:

Cantitate: Pret total (TVA inclus): Lei
trimite comanda

Galerie

> <