telefon telefon whatsapp

Inscrieti-va la newsleterul nostru pentru a primi gratuit
lista de preturi actualizata in fiecare saptamana


Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Hartie Foto

Print indoor pe hartie foto

            Hartia foto este un material de diverse latimi si grosimi folosit, in special, la printarea afiselor. Hartia poate rezista la umezeala numai in cazul in care se lamineaza (aplicarea unui autocolant transparent deasupra printului).

            Hartia foto este o hartie speciala, lucioasa sau mata folosita exclusiv pentru indoor, ce permite printuri de calitate fotografica pentru interior. Printul indoor pe hartie foto se realizeaza pe latimi de 900 mm 1270mm si 1500 mm. Hartie fotografica importata de noi are un aspect lucios (extra glossy) de calitate premium, de un alb stralucitor, foarte consistenta. Hartia fotografica imprimata cu cerneluri DYE rezista foarte bine la interior (nu trebuie sa fie expusa la UV, apa,..).. Rezistenta mare este data si de grosimea mare a suportului. Avand un luciu pronuntat, permite totusi uscarea rapida a cernelii DYE, asigurand in acelasi timp culori extrem de vii si cu rezistenta indelungata in timp.

            Printul indoor pe hartie foto se realizeaza pe latimi de 900 mm 1270mm si 1500 mm.

            Hartie fotografica importata de noi are un aspect lucios (extra glossy) de calitate premium, de un alb stralucitor, foarte consistenta. Hartia fotografica imprimata cu cerneluri DYE rezista foarte bine la interior (nu trebuie sa fie expusa la UV, apa,..) . Rezistenta mare este data si de grosimii mare a suportului. Avand un luciu pronuntat, permite totusi uscarea rapida a cernelii DYE, asigurand in acelasi timp culori extrem de vii si cu rezistenta indelungata in timp.

            Print-ul pe hartie foto este ideal pentru afise, postere, bannere de interior, s.a.m.d.

 

Pentru cantitati mai mici de 10mp pretul se calculeaza la bucata (sunati pt detalii)

 

 

9
/mp
PROMOTIE
> <
galerie foto

Calculeaza pret si trimite comanda

Inaltime (cm):

Latime (cm):

Dimensiune (mp):

Pret:

Rezolutie:

TIV:

Buzunare:

Capse:

Laminare:

Decupare:

Cantitate: Pret total (TVA inclus): Lei
trimite comanda

Galerie

> <