telefon telefon whatsapp

Inscrieti-va la newsleterul nostru pentru a primi gratuit
lista de preturi actualizata in fiecare saptamana


Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Blockout Banner

Print Ecosolvent pe Blockout Banner

            Blockout banner-ul este un material printabil folosit, in special, pentru decorari casete dubla-fata si reclama stradala printata pe ambele fete. Blockout-ul nu permite trecerea luminii datorita insertiei de carbon din material, astfel incat, blockout-ul se printeaza pe ambele fete, fara a afecta calitatea printului.

            Blockout-ul are rezistența marită la condițiile de mediu și este suportul ideal pentru printarea imaginilor cu rezoluții mari. Materialul il printam pe imprimante care funcționeaza cu cerneală pe bază de ecosolvent.

            Printul pe banner dubla fata are o durabilitate superioara altor tipuri de bannere si ofera in acelasi timp, conditii de imprimare la calitati foarte bune. Bannerul blockout este ideal pentru o gama de aplicaţii variata, potrivite atat la interior cat si la exterior.

            Putem printa blockout banner la latime de 1370 mm.

 

Pretul este valabil pt minim 10mp de print. Pt cantitati mai mici de 10mp se va calcula lungimea printului x latimea rolei (adica se vor plati si pierderile de material), cel mai indicat este ca pt cantitati de sub 10mp sa cereti o oferta de pret.

 

15
/mp
> <
galerie foto

Calculeaza pret si trimite comanda

Inaltime (cm):

Latime (cm):

Dimensiune (mp):

Pret:

Rezolutie:

TIV:

Buzunare:

Capse:

Laminare:

Decupare:

Cantitate: Pret total (TVA inclus): Lei
trimite comanda

Galerie

> <